Takaisin ohjeisiin

Jos haluat poistaa tilisi pysyvästi, voit tehdä sen suoraan sovelluksessa. Seuraa näitä vaiheita:

  1. Napauta valikkokuvaketta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse valikosta "Profiilisi" – sinut ohjataan sivulle, jolla ovat käyttäjätietosi.
  3. Vieritä sivun alalaitaan.
  4. Napauta punaista painiketta "Poista käyttäjä".
  5. Vahvista, että haluat poistaa tilisi.

⚠️ Kun poistat tilisi, kaikki tietosi poistetaan pysyvästi eikä niitä voida palauttaa.